fbpx

Mobilisering Hjärta Göteborg

3 & 4 FEBRUARI KL 12-15 I SARONKYRKAN

Träff inför Göteborgs 400-årsfirande 2-5 juni 2023.

Nu är det dags att vi tillsammans får igång folket i våra kyrkor. För snart är det dags för Göteborgs 400-årsfirande och vi ska vara med!

Därför bjuder vi nu in alla som vill engagera sig och visa upp vad ni gör i er kyrka  i Hjärta Göteborgs “monter” i Frihamnen 2-5 juni 2023. 

Hjärta Göteborg har fått en inbjudan att vara med på Göteborgs 400-årsfirande i Frihamnen. Lördagen 3 juni har vi fått 1,45 timma på stora Scenen, där vi får chansen att bjuda på en riktigt stor gospelkonsert och flera spännande artister som t.ex Samuel Ljungblahd, Sebastian Stakset, Gladys del Pilar m.fl. Vi har också fått en stor yta på området, där vi får chansen att visa upp vad kyrkan gör för unga i Göteborg under alla 4 dagar.
Vilken chans och vi hoppas att ni i er församling vill vara med. 

Därför bjuder vi nu in alla församlingar och organisationer inom Hjärta Göteborg att komma 3 & 4 februari, där vi informerar vad som kommer hända mellan 28 maj – 5 juni. Men främst där vi tillsammans skapar engagemang och tänker till hur vi tillsammans visar upp vårt fantastiska arbete i våra församlingar. 

Referensgrupper från de olika samfunden och församlingar ha redan nu börjat spåna kring vilka saker vi vill ha i vår “monter” och där ingår tankar kring bl.a Scouter, Dans, Återbruk/Second hand, LAN/Minecraft, Kyrkfika, samtalsplatser m.m.… men än är det öppet att komma med nya ideer och det är därför vi vill att ni alla kommer. 

För att så många som möjligt ska ha chansen att komma bjuder vi in till två identiska dagar. 

Fredag och lördag.

INNEHÅLL PÅ TRÄFFEN:

Lunch & fika

Presentation av Hjärta Göteborg och Göteborgs 400-årsfirande och hur du du kan engagera dig i Hjärta Göteborgs del i firandet. 

Brainstorming/idé-workshop där vi delar upp oss i var alla vill engagera sig i. 

Dra ihop ett gäng från er kyrka och kom, alla är välkomna. 

Vi vill ha en bredd av olika människor, åldrar och kunskapet med i detta arbete, så tänk inte att “detta är nog inget för mig”, för detta är ett gemensamt projekt som alla får plats i, för vi gör det inte för oss själva, utan för vår älskade stad, för att på ett enkelt sätt visa att vi står enade som kyrka, för att vi vill göra vår stad lite helare. 

Vi kommer från alla kyrkofamiljer och samfund och vår gemensamma uppgift är att sprida Jesu kärlek till vår älskade stad. 

Välkomna!

ANMÄLAN 
Fredag 3 februari 12-15
Lördag 4 februari 12-15

Ladda ner: Material att använda i församlingens sociala medier och affisch.

info@hjartagoteborg.se

Hjärta Göteborg