fbpx

Ge med hjärtat

Vill du ge ett ekonomiskt bidrag till Hjärta Göteborg kan du använda vårt swish-nummer 123 567 8511.

Arbetet med Hjärta Göteborg är beroende av din och andras vilja att hjälpa till. Med din gåva är du med och bidrar till ett jämlikare Göteborg med minskade klyftor och minskad segregation i staden och dess kringliggande områden.

Så kan du bidra ekonomiskt

Privatperson

När Göteborg fyller 400 år är vi många som vill vara med och fira. Den göteborgska kristenheten likaså. Många församlingar från en rad olika samfund har bidragit ekonomiskt. Pengarna skall gå till en stor fest på temat Grattis Göteborg – en fest dit alla som vill är välkomna och som bjuder på mycket sång, musik och en blandning av artister. En fest för alla åldrar.

Var festen skall hållas är ännu inte spikat, men någonstans i de centrala delarna av Göteborg. Planeringen av festen görs av en särskild grupp inom Hjärta Göteborg. Har du idéer till festen är du välkommen att mejla  info@hjartagoteborg.se

Det kommer också att tas fram en jubileumsskrift med bibeltexter och böner för staden.

För att lyckas med ovanstående behövs ekonomiskt stöd. Vill du vara med och bidra till festen eller jubileumsskriften? Swisha ditt bidrag till 123 567 8511. Varje bidrag – stort som litet – är av stor betydelse.

Församling

Hjärta Göteborg bygger på en gemensam längtan om en enad kyrka för en helad stad. För att lyckas med visionen är många med och bidrar. Flera församlingar och samfund har redan gett ett ekonomiskt bidrag och fler givare behövs. Den stora delen av insamlade medel går till den stora festen Grattis Göteborg som kommer att ges staden när den fyller 400 år. En fest som syftar till att visa vår glädje över staden men också visa för oss själva och för omvärlden på den breda kristenhet som kännetecknar Göteborg. En annan del går till den jubileumsskrift som planeras att ges ut i samband med firandet, samt till marknadsföring. En mindre del till projektledningskostnader.

Vi har självklart stor förståelse över att församlingars möjligheter att bidra varierar utifrån storlek och ekonomisk situation. Varje gåva, stor eller liten, är betydelsefull.
Swishnumret är 123 567 8511.

Vi tror, hoppas och ber att Hjärta Göteborg ska:

  • stärka den kristna kyrkofamiljen lokalt, regionalt och nationellt och på ett påtagligt sätt bli ett vittnesbörd om vilken samhällsomvandlande kraft som finns i evangeliet.
  • bli ett initiativ som får nya samarbeten att födas för samhällets bästa.
  • skapa mötesplatser där fler människor finner vägen till kristen tro.

Vill du bidra med din tid?

Det finns flera sätt att bli en del av Hjärta Göteborg, både för privatpersoner och för organisationer.

Våra samarbetspartners

info@hjartagoteborg.se

Hjärta Göteborg