fbpx

Grattis Göteborg!

Göteborg fyller 400 år och det vill vi fira. Vi kommer vara med när Göteborg firar i Frihamnen.

Upplev folkfesten i Frihamnen
2 juni – 5 juni

Firandet inleds med en stor folkfest med huvudarena i Göteborgs nyaste stadsdel – Frihamnen.  Det blir en festival med stark göteborgsprägel. Tillsammans firar vi stadens födelsedag, nationaldagen och allt däremellan. Det kommer att låta, smaka, dofta och dansas i fem dagar, ett stenkast från nya Hisingsbron. Öppet och gratis för alla.

 
 

Hjärta Göteborgs del i firandet planeras för fullt. Vi kommer finnas på plats med en monter där vi visar upp vad kyrkan gör för vår stad bland barn & unga. 

2 juni kommer Gud <3 GBG ha en stor ungdomsgudstjänst.

3 juni har vi hand om programmet på stora scenen under 90 minuter med spännande artister och presentation av vårt gemensamma arbete i Göteborg. 

Boka in dessa dagar redan nu!

Vill du vara med och göra skillnad?

Hjärta Göteborg bygger på en gemensam längtan om en helad stad. För att lyckas med visionen är många privatpersoner, organisationer och församlingar med och bidrar. Alla bidrag - såväl personligt engagemang som ekonomiskt – är viktiga bidrag.

Kyrkorna tillsammans

Huvudman för satsningen är Göteborgs Kristna Råd (GKR), som har 57 medlemskyrkor i staden, och täcker in de olika kristna traditionerna. 

info@hjartagoteborg.se

Hjärta Göteborg