fbpx

BÖNEHELG,
PILGRIMSVANDRING,
TÄLT FÖR BÖN & SAMTAL

"Utan bönen kan vi lägga ner" är ett av ledorden som funnit med när vi har planerat allt som ska ske. Vi tror på bönens kraft och roll i allt vi gör. Var därför med och be för Hjärta Göteborg redan nu. Men för att förstärka vår eniga bön för vår stad kommer vi mellan 26 maj och 5 juni erbjuda flera tillfällen till bön och fokus på vår Gud.

Bönehelg 26-28 maj

Bönehelgen pågår från fredag kväll till söndag eftermiddag.

Vi startar tillsammans fredag 26/5 kl 19:00 med Ungdomsgudstjänsten Gud <3 GBG i Smyrna. 

Därefter fortsätter bönen hela natten på EBF - Evangeliska Brödraförsamlingen (Kungsgatan 45), där vi har inrett kyrksalen till bönerum. 

Du/ni kan anmäla er till bönepass, via denna länk:
https://pray.24-7prayer.com/signup/51ea11

Bönen pågår dygnet runt fram till söndag eftermiddag. 

Söndag den 28/5 kl 14:00 samlas vi gör en mini-pilgrimsvandring vid krysset Kungsgatan/Korsgatan. Vi kommer att dela in oss i fyra grupper, med varsin ledare. Först går grupperna till varsin post i utkanten av centrum, sedan går vi bedjandes mot domkyrkan från fyra väderstreck samtidigt. Väl framme, utanför domkyrkan startar den ekumeniska pingstgudstjänsten kl 15:30, som vid 16-tiden fortsätter inne i kyrkan. 

 

 

KONTAKT

Emma Boije är ansvarig för allt som händer inom Bön i Hjärta Göteborg. Har du frågor kring detta är du välkommen att kontakta henne via mail:

Pilgrimsvandring
onsdag
31 maj kl. 13-18

”Vandra med hjärta Göteborg för mat och gemenskap!”

13.00 Samling utanför Frölunda Kulturhus. Vi kommer gå i ett lugnt tempo. Ta med: fika, vatten och sittunderlag.

Under vandringen kommer vi göra stopp vid Maträttsbutiken vid Flatås torg, vid Högsbo kyrka och i Slottsskogen. Vi avslutar

17.00 med en andakt i Masthuggskyrkan.

Vandringsledare är: Eva Erlandsson (Räddningsmissionen), Johannes Nelson (Räddningsmissionen), Åsa Dungården (Pilgrimscentrum Gbg)

Anmälan senast 29 maj till gbg.pilgrimscentrum@svenskakyrkan.se
Skriv namn och mobilnummer. 

Vi ber och samtalar under festivalen. 

Vi vill ge möjlighet för människor att komma till tältet och samtala och be. Här finns även möjlighet för dig som vill vara med och möta människor att anmäla dig, klicka på denna länk: Engagera er 26 maj – 5 juni

 

 

 

info@hjartagoteborg.se

Hjärta Göteborg